Prezentare

Oferta educațională

În cadrul Mini Kids dorim să  dezvoltăm un copil curios, conștiincios, dornic de cunoaștere pe termen lung. Copiii sunt implicați zilnic în diverse activități la nivel corespunzător vârstei lor: desenul, dansul, pictura, jocuri de construcție, jocuri de rol, limbi străine și muzică.

Materialele folosite sunt prezentate astfel încât copiii să le perceapă  ca și instrumente ale învățării și explorării. Sălile de clasă sunt amenajate pentru un număr redus de copii (10 - 15). Materialele sunt așezate la nivelul copiilor, ele ajută la stimularea învățării prin joacă și exemplificare din partea educatoarei.

Ziua  începe cu o întâlnire relaxantă a colegilor în sala de joacă comună după care se ia micul dejun. După plinul de energie, se urcă în sala de clasă unde se face introducerea conceptelor și temei zilnice.  Gustarea de fructe înseamnă că momentul ieșirii în curte la aer liber este foarte aproape. După masa de prânz și timpul dedicat somnului, se ia gustarea de după amiaza iar cei care pleacă la ora 16 sunt pregătiți pentru re-întâlnirea cu părinții. Cei care rămân la program prelungit își continuă joaca până la ora 18.​


Tot ceea ce facem este din dragoste pentru copii!

Mini Kids reprezintă o alternativă educațională care corespunde nevoilor societății de astăzi, o educație bazată pe respect, înțelegere, și colaborare.

Activitățile noastre încurajează participarea activă, experimentarea, colaborarea, cercetarea, și comunicarea. Prin observarea zilnică a copiilor, educatoarele noastre îi îndrumă cu întrebări deschise pentru a ajunge la concluzii. Pedepsele și recompensele nu fac parte din metoda Mini Kids.

Copiii și părinții participă la procesul de învățare, iar programa noastră stimulează gândirea critică și munca în echipă. Învățarea se face prin jocuri, creație, explorare, și accent pe activitățile în aer liber.

Dorim din toată inima să fim ca o a doua familie mai mare pentru copilul dumneavoastră, atractivă, interesantă, cu rol instructiv și cu multiple activități educative care să exprime ideile originale ale copiilor.​